Copyright Coquere

Copyright Coquere

Stekt ananas med is rask og god dessert

Stekt ananas med is er sunn, enkel og rask å lage. Det er ikke alltid man trenger mange ingredienser, eller komplisert matlagning for å lage en god dessert. Her har du til 4 personer.

Ingredienser:

1/2 ananas
ca 2 ts ekte vaniljesukker
2 stk digestiv kjeks
smør
Vaniljeis (se egen oppskrift: Vaniljeis  )

 

Fremgangsmåte:

Renskjær ananasen og kutt vekk midtstilken. Del så ananasen i fire deler. Dryss ekte vaniljesukker rundt på alle sidene av ananasen. La ananasen  stå noen minutter – slik at vaniljesukkeret trekker seg litt inn og gir smak.  Ha godt smør i en stekepanne, og stek ananasen på alle sider på middels varme.  Ananasen er ferdig når du har fått en karamellisert farge, og den har blitt gjennomvarm.

 

Serveres: Mens den er lummen med is og knust digestivkjeks.

 

Allergi: Både gluten og laktosefri. Lav FODMAP

Pin It on Pinterest

Share This