Skinkebiff med hummus og salat er sunn middelhavsrett
Skinkebiff med hummus og salat er en riktig god middelhavsrett. Både sunn og næringsrik. I tillegg lager du den utrolig raskt – så her har du middag på 20-25 minutter. Rikelig med både fiber og proteiner. Det er anerkjent at middelhavsmat er godt for både hjerte og blodtrykk. Dette er en så enkel rett, at det vel knapt kan kalles en oppskrift. Det er egentlig bare hummusen som krever litt ferdighet.
Ingredienser:
Hummus se egen oppskrift: Hummus
150-200 g skinkebiff eller rensekårde koteletter pr. person.
En blandet salat
Litt sorte oliven eller grønne oliven
Fremgangsmåte:
Start med å lage hummusen.
Lag en blandet salat av det du måtte ønske, men ha i sorte eller grønne oliven. Til dressing blander du litt olivenolje og sitronsaft som du har over salaten.
Salt og pepre skinkebiffene og stek dem passe avhengig av tykkelsen. Ikke overstek dem – da blir bare tørre og seige.
Serveres: Umiddelbart med litt av den friske salaten og hummusen.
Allergi: Både gluten- og laktosefri.