Purre med hollandaise
Purre med hollandaise er enkel forrett og nydelig tilbehør

Purre med hollandaise er en enkel og nydelig liten forrett eller som tilbehør til hovedretten. Det er sausen som er det mest avanserte og tidkrevende. Den kremede smørsausen mot de litt søtlige purren er en kombinasjonen som er helt nydelig.


Ingredienser:

4 purrer
Hollandaisesaus – se egen oppskrift: Hollandaisesaus

 

Fremgangsmåte:

Start med å lage hollandaisesausen. Rens purrene og del hver purre i 3 like lange kuber. Kok så purrene i lettsaltet vann til de nesten er gjennomkokte ca. 4-5 min. Da vil de ha tyggemotstand og blitt søtlige. La dem renne godt av. Anrett 3 stk til hver porsjon på en varm tallerken. Drisle over og rundt med hollandaisesausen.

 

Serveres: Umiddelbart

 

Allergi: Både laktose- og glutenfri. FODMAP – den hvite delen av purren har mye FODMAP. Dersom du bruke kun den grønne delen får du et lavt innehold.

Pin It on Pinterest

Share This