Copyright Coquere

Copyright Coquere

Espresso con panna er en liten nydelig dessert

Espresso con panna

Espresso con panna blir av mange baristaer regnet som den ultimate og beste kaffen. Espresso con panna er en liten dessert i seg selv, og utrolig enkel å lage. Den inneholder da også kun tre ingredienser. Den litt søte og bitre espressoen, mot den kalde kremen smaker nydelig Det er en perfekt avrunding på et måltid, eller når du bare ønsker å kose deg litt ekstra. Du trenger en espressomaskin eller en perkulatorkanne. Her kun til en person, men her er det enkelt å lage til flere. Det er bare å lage flere kopper espresso. Espresso con panna er italiensk, og betyr helt enkelt espresso med krem.

 

Ingredienser:

1 espresso (enkel eller dobbel avhengig av hvor strek du ønsker)
1-2 ss lettpisket kremfløte
1-2 ts demerarasukker (Kan sløyfes for sukkerfri variant)

 

Fremgangsmåte:
  1. Start med å piske kremen lett.
  2. Lag så espressoen.
  3. Ha litt sukker i en espresso kopp om du ønsker det.
  4. Hell på espressoen og rør rundt.
  5. Ha nå på passende mengde med krem.

 

Serveres: Umiddelbart

Allergi: Glutenfri. Ikke laktosefri om du ikke benytter laktosefri kremfløte. Høyt FODMAP skyldes laktosen, så laktosefri kremfløte gir også lavt FODMAP.

Pin It on Pinterest

Share This